Pokaż pełną wersję : Nowy punkt w opisie działu Literatura&Media.
http://www.arachnea.biz/serwis/forum/showthread.php?t=80
Proszę przeczytać to napisane na czerwono i się zastosować,
Pozdrawiam
Raphael
Pajeczakk
13-11-2007, 21:45
a gdy np. chce podyskutować o jakimś filmie podzielić sie wrażeniami i wtawił bym link do trailera tego filmu aby innych zachecić do ogladnięcia tego filmu i by mogli chociaż zobaczyć o czym miej wiecej jest film ? to takrze złamał bym punkt regulaminu ?
a gdy np. chce podyskutować o jakimś filmie podzielić sie wrażeniami i wtawił bym link do trailera tego filmu aby innych zachecić do ogladnięcia tego filmu i by mogli chociaż zobaczyć o czym miej wiecej jest film ?
Wiele trailerów pojawia się na różnych stronach, więc nie sądzę aby nie można było ich umieszczać;) (ktoś jakąś zgodę musi dostać na umieszczanie tego).
to takze złamał bym punkt regulaminu ?
Jak dla mnie to nie będzie łamaniem regulaminu, lecz niech wypowie się Raph.
Pajeczakk
14-11-2007, 21:11
z tego co wiem trailery są własnie po to żeby reklamowac owy film wiec twórcy chyba powinni być bardziej zadowoleni z umieszczania a nie przeciwni ?
musimy poczekać aż sie wkoncu wypowie admin lub Raphel
Pajeczakk
20-11-2007, 17:32
widze ze nikt łaskawie sie nie wypowie...
Mi też sie wydaje że to nie będzie złamanie regulaminu, ale jak dla mnie to powinny być tylko o tematyce terrarystycznej.
Przepraszam, nie zauważyłem tego ;). Także sądzę, że będzie to zgodne z regulaminem :)
No spoko. Ale jeśli np. wstawie link do filmu z youtube i tym podobnych portali?
Pajeczakk
31-12-2007, 15:15
shinobi no wlaśnie o to chodzi że jesli to nie bedzie twój film no to możęsz zostać ukarana.. jest jeden wyjątek : Trailery
Czyli jeśli ktoś amatorsko nakręci super film o pająkach (np. dla początkujących) i umieści go na youtube to nie będe mógł dać na forum linka do niego? Albo za umieszczenie takiego filmu jak tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=SMiPJD0yrKM (który napewno jest warty obejrzenia przez hodowców) dostane bana?
Linku do filmów Blackmane z youtube (o chwytaniu ptaszników, pobieranie jadu etc.) też nie będe mógł dać gdy początkujący o takowy zapyta? Bezsensu...
Jest to zwykłe utrudnianie sobie nawzajem życia...
btw. nie ukarana a ukarany ;)
Linki do youtube można umieszczać - nie podpisujesz się pod nimi a na youtube wyświetlany jest autor, który umieszczając filmik w youtube wyraża zgodę na publikowanie go w szerszym gronie.
Pajeczakk
31-12-2007, 22:11
yy przepraszam... ja tego nie ustaliłem ale z tego co napisałaś to troche ma sensu
vBulletin - Arachnea.org