Pokaż pełną wersję : Czekam i czekam..
Witam.
Dobrych kilka dni temu zgłosiłem się do programu Mecenat. Niestety, nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi...
Jaki jest termin oczekiwania na odpowiedź? Nie sądzę, żeby coś było na mnie w IPNie, więc można mi odpisać na maila :p
Pozdrawiam :)
To trwa dość długo. Cierpliwości :).
Ok, nie pozostaje mi nic innego jak czekać :)
Przepraszam za problemy. Dzisiaj postaram się to załatwić;)
Ja tez sie dziwilem czemu tak dlugo, po nieco ponad tygodniu odezwal sie ktos jako moj opiekun. Niestety niewiele mi pomaga, o co spytam niewiele doradza, ale ok... Mecenat, niech bedzie.
gregorian76
18-11-2007, 17:58
Nie przejmuj sie. Ja prosiłem o przydzielenie opiekuna zaraz po przybyciu na to forum czyli od maja :)
Nie doczekałem się więc sobie radzę i bez tego. Czytam, szukam, piszę a pająk żyje więc nie jest mu chyba tak źle ;)
No cóż, pomimo że opiekuna nie mam to mój pająk jak do tej pory nie zdechł, wykorzystałem wiele informacji z tego portalu i wszystko ciekawie sie układa :)
BadBekon
20-11-2007, 01:11
Jeśli widzicie, że nie ma waszego Opiekuna/ nie macie Opiekuna, to korzystajcie z doraźnej pomocy innych na naszym czacie bądź pytając bezpośrednio innych Opiekunów (numery gg na górze strony) albo Wsparcia;)
furek86 przeszukałem cały mail i Twojego zgłoszenia nie ma. Jak możesz wyślij jeszcze raz. Dzięki.
Wyslalem jeszcze raz, tym razem uzywając formularza ze strony :)
Ja tez chciałbym juz miec opiekuna,bo mam duzo pytan takich co zasmiecałyby pewnie forum.Wysłałem zgłoszenie.
Pozdrawiam.
Pawelnek
24-11-2007, 19:50
Dopuki się nikt nei zgłosi do cb, to pisz do mnie na gg chętnie pomogę! 8305430
Ja tez chciałbym juz miec opiekuna,bo mam duzo pytan takich co zasmiecałyby pewnie forum.Wysłałem zgłoszenie.
Pozdrawiam.
Opiekun został przydzielony. Jest nim Antrax, zresztą wysłałem Ci na maila jego dane;) Pozdrawiam.
*ToMeK*brd
02-12-2007, 11:32
ja opiekuna dostałem na 2 dzień... odpowiada mi na pytania których zadaje... i można teżz nim normalnie pogadać. pozdro Antrax ;)
ps. piszcie dobrze zgłoszenia a nie macie jakieś bury przez własne błędy.
siemka wszystkim ja zgłosilem sie do tego programu i nadfal; nie otrzymałem opiekuna
Czekaj cierpliwie, teraz koordynatorzy maja zapewne malo czasu, okres przedswiateczny :).
Zapewniam Cie, ze Twoje zgloszenie dotarlo :).
a kiedy mniej więcej otzrymam opiekuna ?
Koordynator powrocil- sadze ze w ciagu najblizszych 2 dni :).
a skąd masz pewność że moje zgłoszenie dotarło ? Smile
Istnieje takowa lista :).
aha dziekuje to za 2 dni bede miał opiekuna ?:P
Nie daje 100% pewnosci, ale wiem, ze koordynator juz rozdziela Podopiecznych :).
po ilu dnach zostanie przydzielony mi opiekun??
Pawelnek
28-12-2007, 22:56
po ilu dnach zostanie przydzielony mi opiekun??
JAk narazie nie masz to służe gg 8305430 CAŁY CZAS NA NIEWIDOKU
Ja już tomkowi pomagam :D
P.S przyjmujecie może do wsparcia??
nadal nie został mi przydzielony opiekun
Sebastian Ś.
28-12-2007, 23:54
MPower to pisz na nr.gg 11897934; we wszystkim ci pomoge.
5665917 Mpower to jest Twój nr ? Chciałbym zauważyć ze od wczoarj jesteś moim podopiecznym, pisałem do Ciebie na gg.
tak to moj numer ale nic nic sie nie wyswietlilo napisz jeszcze raz
czy ktoś wie kto jest moim opiekunem??
czarnyrlz
05-01-2008, 00:40
Też się zgłosiłem ale jeszcze nikt nie napisał :(
jak chcesz pomoc to mogę ci pomóc
Moje GG to : 7623123
Tomek jeśli masz Opiekuna to radze nie pomagac innym.
Przepraszam za opóźniania w przydzielaniu Opiekunów ale przez 3 dni miałem popsutego kompa i nie mogłem sie tym zająć. Opiekunowie zostaną dzis poprzydzielani, za 1-2 godz prosze przejrzec skrzynki.
poinformuj nas na bieżąco:)
już wszyscy poprzydzielani, tzn od paru godzin już od paru godzin.
kogo mam??
Sprawdź skrzynkę, z której wysłałeś zgłoszenie;)
niema nic:/ a na gmail mi zawsze szybko przychodzi
nadal nic nie otrzymałem ani nikt zemną się nieskontaknował
Twoje zgloszenie do mnie nie doszło albo zaginęło u mnie, na liście podopiecznych tez Ciebie nie ma, najlepiej bedzie jak wyslesz raz jeszcze zgloszenie.
P.s sprawy szybciej załatwia sie na gg ;)
UWAGA !
Na okres zawieszam przydzielanie podopiecznych, pojieważ w ferie nie ma mnie prawie w cale w domu a jak jestem to na pare godz i nie mam czasu sie tym zająć, wszystko ureguluje po powrocie. Proszę o wyrozumiałość :)
vBulletin - Arachnea.org