PDA

Pokaż pełną wersję : Czasopismo Czasopismo

Maxtor
19-01-2007, 22:08
Witam czy znacie takie czasopisno o terrarystyce a bardziej dokładnie o pajakach. Takie wolno dostepne w kioskach :?: Np. zeby za prenumerowac :?: ostatnio sie rozgladałem ale nic takiego nie było.

Kuben kal. 5.56mm
19-01-2007, 22:09
Wiem o czasopiśmie pt ,,Draco" czy jakoś tak... w każdym razie są tam informacje ogólnie o terrarystyce w tym także o ptasznikach.

aTahualpa
19-01-2007, 22:11
Więcej informacji od Magazynie Drako przeczytasz tutaj: http://www.dracomagazyn.pl/

Michallewczuk
20-01-2007, 04:01
Draco to jedyny magazyn w miare ogólnodostępny w którym coś o ptasznikach znajdziesz. Nie opłaca się nikomu robić magazynu o pająkach dla 3/4 tys osób (jeśli tyle by w ogóle zeszło tego to sukces).

MORDRAG
20-01-2007, 12:44
jedyna szansa to magazyn internetowy...

antek
20-01-2007, 15:30
Fakt. Magazyn internetowy to dobra sprawa :) Można by się tym zająć... Ja jak coś jestem chętny ;) Piszczie na gg 2806643...

kewino
20-01-2007, 17:06
Szczerze mówiąć ten Magazyn Draco nie jest wspaniały.

Według mnie on powinien istniec w inny sposob, bo tam w jednym numerze jest o paru rzeczach.

JA znow bym zrobil to tak na ich miejscu ze kazdy numer magazynu byl by o czym innym.

Bo np. ja bym z chęcią kupił ten Magazyn Draco tylko jak by był jeden numer tylko o Ptasznikach, hodowli ich itp.

Bo po co mam kupić je skoro tam jest tylko jedna strona o Ptasznikach, a to by mnie aktualnie najbardziej interesowało.

Ale jak jest to niech tak będzie, ogólnie magazyn ten może być ;)

Pozdrawiam

Leito7
20-01-2007, 23:35
hmm.. raczej nie ma. Chcesz sprzedam Ci pajaki ptaszniki Pawła Cieśli za 15zl ;PNapisz jak cos na PW

Maxtor
21-01-2007, 14:37
No fakt ja tez chetnie bym zobaczył taki magazyn ale poswiecony tylko pajaczką chociaz jeden numer. Jesli chodzi o DRACO jest tam ogolnie o terrarystyce a o pajakach jest tylko pare informacji.

Slayer
21-01-2007, 16:17
Ale no caly magazyn o ptasznikach.... wyszlo by z 5 numerow i koniec bo wszystko by zostalo przedstawione .
Ja akurat kupuje magazyn draco bo lubie tez poczytac sobie o innych stworkach.... moze o ptasznikach nie jest wiele ale akurat te artykuly pani Pyzary-Ratajczak mi przypadly do gustu ;]

tomas_ext
17-05-2007, 01:10
Do osób które czytały/czytają Draco - "warto zamawiać ten magazyn? Czy są ciekawe artykuły? Jaka jest wasza ocena w skali 1/10. Wiem że o ptasznikach jest mało ale warto tez poczytać i zapoznawać sie z innymi zwierzątkami.
Zastanawiam się nad zamówieniem prenumeraty i proszę osoby które miały z tym magazynem kontakt o opinię czy warto?
Dzięki z góry

Nalydur
27-09-2007, 16:52
Nigdy nie mialem w rekach tego magazynu, ale na stronie www.dracomagazyn.pl sa zdjecia z jednej strony z kazdego nr, znalazlem na 6 zdjeciach 2 bledy, nie przygladajac sie zabardzo. Wiec szczerze watpie czy ten draco magazyn jest dobry. Ostatni nr. moze byc troche ciekawy bo jest o chorobach ptasznikow. A nawet na arachnea nie ma takiego artykulu mowiacego o chorobach. Jest tylko o DS.

Drach
27-09-2007, 18:21
A mnie się podoba! Zakupiłem nawet prenumeratę :) i także mogę pochwalić artykuły Pani Pyzary-Ratajczak.

Pozdrawiam

Kira
08-12-2007, 19:37
Ja także mam najnowszy numer i polecam wszystkim ten magazyn. Jest zrobiony bardzo profesjonalnie i czerpie się satysfakcje z każdej przeczytanej strony. Oczywiście chciało by się więcej o ptasznikach ale inne artykuły też bardzo mnie zainteresowały. Naprawdę. Polecam!

Xiff
09-12-2007, 01:51
bardzo fajny magazyn, dużo ciekawych artykułów i przede wszystkim zdjęć :)
najlepsze jest to że jak u mnie w mieście zapytałem czy jest DracoMagazyn to powiedzieli ze nie wiedzą co to, nigdy o tym nie słyszeli... szkoda ;(