Pokaż pełną wersję : [Forum] Nowe forum terrarystyczne...
shoting1990
18-11-2007, 22:26
Witam, przedstawiam wam nowe Częstochowskie forum terrarystyczne,
Narazie się rozkręca, "im starsze tym lepsze" ma dopiero 1 miesiąc chyba,
Sedrecznie zapraszam do rejestrowania się,
Będą tam rozmowy na temat imprez, umawianie się częstochowskich terrarstów na wspólne wyjazdy na giełdy terrarystyczne, organizowanie spotkan terrarystycznych w Częstochowie i tp. UWAGA, pierwsze spotkanie odbędzie sie w pierwszą sobote grudnia.
Oczywiscie będzie ofewrowana pomoc terrarystyczna, dobre rady i wszelaka pomoc, oraz oferty sprzedaży.
Forum tylko dla terrarystów z Częstochowy.
Serdecznie zapraszam
http://terrarystykaczwa.fora.pl
z poważaniem:
shoting1990
ten robertp z tajemniczą liczbą 73 to Robertp czy po prostu taka promocja serwisu :D??????
Tan-Kian
19-11-2007, 00:04
To się nazywa chwyt marketingowy:), w sumie to forum dobre jeśli jest wielu hodowców, bo robienie czegoś takiego w moim mieście nie ma po prostu sensu.
Na TCP jest uzytkownik robertp73, byc moze to On :).
Forum ogolnie slabe, ale jako miejsce rozmow dla osob z danej okolicy w zupelnosci wystarczy :).
shoting1990
19-11-2007, 10:44
obert.p i robertp.73 nie są tą samą osoba!!
Częstochowa to nietakie małe miasto, jest tam troche zoologików i dużo terrarystów...
Trzeba tylko poczekac, aż będzie nas więcej na forum, z czasem przejdziemy na płatny serwer, i forum będzie coraz lepsze...
smertius
19-11-2007, 11:49
Ale zeby nazwe sowjego miasta napisac z malej litery i przez samo "h" ;)
shoting1990
19-11-2007, 13:38
Już poprawiłem :D
dzieki :P
Yatsuhiro
20-11-2007, 01:36
Co do forum to te reklamy ;/ sam fakt ze forum siedzie na serwerze fora.pl jak dla mnie to lipa bedzie z 10 userów online i juz bedzie problem z baza wiem bo miale na tym kiedys forum . Serverki sa teraz dosyc tanie i za cały rok użytkowani zapłacisz nawet 40zł wystarcz poszukaj i postawic samamu forum Pozdrawiam :)
shoting1990
21-11-2007, 19:46
Ej... mi ten temat jest "niewidoczny" na forum - strony WWW.
czemu sie tak dzieje?? gdzie o teraz jest??
Edit: już go widac...
shoting1990
02-12-2007, 18:18
Serdecznie zapraszam do rejestrowania się...
Wczoraj o 16:00 odbyło się spotkanie częstochowskich terrarystów... warto było przyjsc...
Serdecznie zapraszam.:P
Następne spotkanie jest planowane na 05.01.2008r w sobotę, prawdopodobie też o 16:00
Widac że pomysł był trafiony :P
Zapraszam
Z forum za dużo nie będzie, choć przecież stać może bo jest na fora.pl hehe gorzej wybrać sie nie dało. Shoting1990 chce poczuć sie jako administrator i tyle:D Także nie wyjdzie z tego za wiele. Dużo reklam, nie podoba mi sie.
shoting1990
03-12-2007, 19:07
Po co mam się czuc jako administrator, poprostu zachęcam wszysktkich częstochowskich terrarystów do rejestrowania się. Sa serwisie fora.pl jest tylko chwilowo już jest przenoszone powoli na płatny serwer.
Ja tylko uważam że takie forum tak czy inaczej upadnie, ale to tylko moje gdybanie.
shoting1990
03-12-2007, 19:52
To jest forum lokalne, nie sądze żeby miało upasc :P
Jak narazie trzymamy się swietnie :P
Ale jak narazie to jest bardziej hyde park niż forum o tematyce terrarystycznej :(
vBulletin - Arachnea.org