mi sie osobiscie projekt koszulki nie podoba co to za pomysl walnac chrome i smiciaka na tapete koszulki ? nie wiem moze ja sie zaliczam do osob ktore toleruja koszulki tylko i wylacznie z agresorami ?
zapytam teraz czy za kolejny miesiac bedzie dostepna ladna koszulka przykladowo z poe w kolorze i z nickiem ?
[15-02, 16:11] maniaak: k0szmar zainstalował sobie na kompie bota o nicku Judax żeby czata stale doglądał i zabawiał ludzi rozmową :P
Z Poe koszulka się większości nie podobała... W sumie to przez zdjęcie, bo nie ma takich konkretnych właśnie fotek. Chyba, że Gacek wstawi jeszcze jeden projekt z Poe.
Przecież idzie się orzygać z tymi Poe. Już jeden projekt był i wyszło gówno w jakiejś dzikiej pozycji, z resztą tcp pierwsze zrobiło koszulki i oni mieli bardzo estetycznie zrobioną Poecilotherię i wychodzi że my tylko ciągle nieudolnie próbujemy małpować. "Mam koszulkę z jadowitym agresorem, więc jestem pr0"? Trochę kreatywności oraz innowacji panowie i panie. A jak się nie podoba, to Poe już na tej poprzedniej o której pisałem miałeś. A każdemu nie dogodzimy.
nie moja wina ze pan grafik nie ma wyobrazni i robi koszulki ze smiciakiem i chroma ale lepiej cos robic niz nic ja takiej koszulki nie kupie podejrzewam ze ludzie jak juz to chcieli by ambitniejszy projekt
[15-02, 16:11] maniaak: k0szmar zainstalował sobie na kompie bota o nicku Judax żeby czata stale doglądał i zabawiał ludzi rozmową :P
Jest estetycznie i ładnie, na kolorystykę nie można narzekać, a pająki nie wiem czy nie zauważyłeś, ale zyskały taką popularność właśnie dzięki swojemu wyglądowi. Ale przecież stoją nisko w skali w ocen (która niedługo pójdzie w eter) i są tanie, więc nie są tróóóó jak widać... Laski chcesz wyrywać na koszulki z jadusami? :P
A najlepsze jest to że osoba która nie siedzi w środowisku pajęczarskim, nie wie czy ten ptasznik jest jadusem czy maskotką... Z tego co widzę nikomu się nie dogodzi. Panie Koszmarze, proszę spróbować swoich sił w grafice. Mi poprzedni projekt się nie podobał - nie kupiłem, nie lamentowałem że mogła być miranda, fasciata czy metallica. Skoro Ci się projekt nie podoba, nie kupuj i skończmy tą rozkminę tym zdaniem. PEACE!
Koszmarze te fotki są, że tak powiem nie nasze! Nie można komuś kraść zdjęć... Dlatego Gacek jak szukał zdjęć pytał użytkowników, a nie szukał w google, bo tak byłoby przecież najprościej?
Nie wiem jak Wy ale mi bardzo się podoba projekt nr 1 i wezmę go na 100% może nawet dwie sztuki. Reszta niech głosuje i wybiera lub nie, nikt nikogo nie zmusza