Dopuszczanie pająków na żywo!
Witam. Chciałbym przedstawic wam mój pomysł na który wpadłem zupełnie niedawno a może on się spodobac nie jednej osobie. Mianowicie chodzi mi o stworzenie jakiegoś nowego działu lub lub poprostu tematu w którym osoby planujące dopuszczanie swoich pająków zapowiedziały by daną kopulacje pewien okres czasu wcześniej. A przecodząc do sedna samego pomysłu to powinno to wyglądac tak iż osoba "X" puszcza informacje na fourm, że dnia 26.05.20010 o godzinie 17 będzie dopuszczac swoją parke pająków. Podaje daną nazwe danego pokoju na na danym serwisie społecznościowym typu 'onet' czy 'interia", nastawia kamerkę tak by miejsce kopulacji było dokładnie widoczne i rozpoczyna nadawanie online. Tak tak wiadomą sprawą jest, że pająki podczas kopulacji mogą pozostac bez ruchu przez bardzo długi okres czasu lub kopulacja może zakończyc się niepowodzeniem itd. Jednak moim zdaniem podłączenie kamerki wiele czasu nie zajmuje a jeśli ktoś nie chce to nie ogląda. Ja osobiście nie raz siedząc na komputerze pooglądał bym sobie kopulacje pająków które są naprawdę fascynującym a niejeden niedoświadczony hodowca mógłby zdobyc pewnego typu doświadczenie.