Własnie niedawno skończyłem, a właściwie skończyliśmy, bo pomagał a nawet zrobil wiekszosc Bercik - chciałem odrazu z tego miejsce mu podziekowac(Dobrze miec takiego Murzyna :D ) - hmm skonczylismy... no wlasnie.. skonczylismy terrarium dla P.cambridgei chyba raczej L7 a moze L8 :?: :twisted: . Terr. o wymiarach 20x20x30. Wykorzystałem stare akwarium po żółwiu, wiec wystarczylo dociac tylko szybe frontową oraz górną. Do tego dwa kawałki blachy perforowanej - wszystko trafilo oczywiscie do prowadnic.
Materiały użyte do wystroju to:
-Podrapany korek prasowany:)
-chips kokosowy
-kawalki kory dębu korkowego
-kawalek nasady liscia palmy
-roślina z domowej doniczki :)
-włókno kokosowe
-gałązka i mały kawałek sekatego konaru/korzenia(Impregnowane woskiem - zobaczymy jak sie ta metoda sprawdzi) - z lasu oczywiscie :P
Ponizej zamieszczam foty - sorki za jakosc, ale nie potrafie robic dobrych zdjec, a przy swietle tylko lampki tez nie wychodzi to dobrze. Jutro dorzuce inne - zrobione w swietle dziennym.
No i to by było na tyle, jutro postaram sie wrzucic lepsze foty, a moze i przy okazji włascicielka sie juz pokaze jak sie oswoi ;] Jeszcze raz dzieki bercik za pomoc - juz chyba lepszej reklamy Ci nie moglem zrobic, co? :wink: