Witaj Nie zarejestrowany.
To forum na którym się znajdujesz jest w wersji Archiwalnej - tylko do odczytu.
Zapraszamy na nowe wydanie portalu: www.arachnea.org/serwis
Wszelkiego typu posty/tematy można pisać już w nowej wersji. Sprawdź.
L. parahybana,, H. gigas, 2x B. albopilosum, C. darlingi, A. versicolor, P. fortis(?), P. regalis, P. irminia, P. reduncus, P. miranda, 2xE. rufescens, O. aureotibialis, L. striatipes, 2xL.violaceopes + E. italicus, A. gigas
Ja ostatnio znalazłem dokument z wykazem wszystkich zwierząt niebezpiecznych dla życia/zdrowia człowieka obowiązujący w Polsce i żadnych ptaszników w nim nie było. Nie pamiętam tylko z którego to było roku, 2009? 2008? Jak znów na niego natrafię to zapodam.
wszedlem w linki, ale ciezko mi sie czyta cos gdzie 80% tekstu to sa numery artykulow i ustepow, prawnikiem to ja nie bede :D
@down: no niby tak.
L. parahybana,, H. gigas, 2x B. albopilosum, C. darlingi, A. versicolor, P. fortis(?), P. regalis, P. irminia, P. reduncus, P. miranda, 2xE. rufescens, O. aureotibialis, L. striatipes, 2xL.violaceopes + E. italicus, A. gigas
Tak jak napisał RIVC - nie obowiązuje w tej chwili żadna lista, nie ma zakazu hodowli żadnych ptaszników, węży itd. Co będzie w nowym rozporządzeniu - zobaczymy jak już się pojawi.