Forum Serwisu Arachnea

Spider Shop
www.exotic-crown.pl
kokoshurt.pl - podłoża do terrarium

!!!! UWAGA!! Forum zostało przełączone w tryb Archiwum! Zapraszamy na nowy Serwis www.arachnea.org/serwis/ - aktualnie w wersji Beta, jak wszystko zostanie skonfigurowane podepniemy domeny. UWAGA!! !!!!

!!!!

Wróc   Forum Serwisu Arachnea > Off - topic > Hyde Park

Notices

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 01-12-2009, 23:50   #1
Mustang
Guest

Domyślnie co mam zjeść na kolację? pomóżcie!

http://www.arachnea.org/forum/f17/poe-czy-murin-t47485/

zainspirowany tym temtem mam do Was pytanie:

Co mam sobie zrobić na kolację? możecie wybierać między jajecznicą i tostami.

A tak na poważnie to jak myślicie, czemu wciąż ktoś chce zebysmy mu pomogli w wyborze pająka? Moim zdaniem prawdziwy facet to taki, który wie czego chce i sam potrafi dokonywać wyboru. A jeśli się pomyli to sam za to zapłaci i już sie więcej nie pomyli. Czy rośnie nam pokolenie ludzi, którzy dupy sobie nie podetrą dopóki im nie powiemy jakiego papieru najlepiej użyć? Co jest powodem tego, że ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć? Czy jest na forum ktoś, kogo od myślenia boli głowa?
  Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:00   #2
aTahualpa
Koordynator Opiekunów
wiarygodny

aTahualpa's Avatar

Miasto: Kraków
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika aTahualpa
Domyślnie

epic ;]
Stary 02-12-2009, 00:02   #3
BadBekon Mężczyzna

ikona

BadBekon's Avatar

Miasto: Sosnowiec
Wyślij wiadomośc przez Skype do BadBekon Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika BadBekon
Domyślnie

Bądź ambitny i zrób sobie vifona.
BadBekon jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:04   #4
Mustang
Guest

Domyślnie

tej badBekon uważaj co mowisz bo jajecznica będzie na bekonie jak mnie zdenerwujesz! nie offtopować proszę... to ma być poważna, pouczajaca i miła dyskusja :)
  Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:05   #5
Zawau Mężczyzna

ikona

Zawau's Avatar

Miasto: Piotrków Tryb.
Domyślnie

Ej, nie boisz się, że Cie Maxtor albo Aspo powarnują albo pokasują pościki za takie wybryki ? :<

Enyłej, jak kiedyś Sad_Mad przyznał, to forum ma za dewizę, odpowiadanie ludziom 9999999 razy na to samo pytanie, bo taka ma być jego formuła. Dlatego, trzeba się pogodzić z głupimi pytaniami, jeszcze głupszymi pytaniami, i debilnymi pytaniami. Nic na to nie poradzisz, wypada tylko przełknąć i nie spinać się, bo próbować zdziałać coś w kierunku zmienienia Arachnei z przedszkola w cokolwiek innego (bardziej poważnego) to - mówiąc brzydko - rzeźbienie w kupsku.

Ja wybrałbym tosty.
[15:06:38] aTahualpa: Zawau to jest tak naprawde jedyny słuszny Andrzej.
>> Najlepszy Czat Na Świecie << >>Myśl o kotkach<<
Wydziarganiec: "Nie loffciam adminow, tak jak by sraja na arachnee." :<
Zawau jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:08   #6
BadBekon Mężczyzna

ikona

BadBekon's Avatar

Miasto: Sosnowiec
Wyślij wiadomośc przez Skype do BadBekon Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika BadBekon
Domyślnie

Mustang, nie strasz;(
Nie poradzisz nic, że chętnych na pająki przybywa i każdy zaczyna od zera, w sumie jak my - bo nikt nie jest uber. Najwyżej że zaczniemy ludziom odpowiadać, że Jezus jest odpowiedzią na wszystko.

To, że jest 23412365427 takich samych tematów i to, że wujek Google służy pomocą, nie zastąpi bezpośredniego pytania i bezpośrednej odpowiedzi. Na pewno załagodzi bóla bardziej niż odsyłanie do innych tematów. Aczkolwiek trzeba ludzi dokształcać, żeby sami ruszyli swoje 10 palców i wstukały podobny temat.
BadBekon jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:12   #7
Glaurung

Glaurung's Avatar

Miasto: Wrocław / Wałbrzych
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika Glaurung
Domyślnie

Genialne. Tosty jak dla mnie są świetnym wyborem jeśli mamy pod ręką dużo składników którym niedługo kończy się okres przydatności do spożycia (albo już po fakcie, ale jesteśmy odważni bądź jesteśmy studentami). Czerstwy chleb, stara szynka, ser trochę już dziwny w smaku, jakieś warzywka. Co kto lubi.

A na poważnie. Zachód ma na nas coraz większy wpływ, ludzie się robią co raz bardziej leniwi i chcą mieć wszystko podane na tacy. Do tego forum motywuje do takiego rozleniwienia, ale jak już się zaczęło to nie możemy tego skończyć, trzeba w to brnąć dalej... Z resztą spójrz sobie na wyniki matur z tego roku, zobaczymy jakie będą w przyszłym jak dojdzie matematyka. Ciekaw jestem czy to będzie jeszcze większa kompromitacja.

Edit: A jako moderator stwierdzam, że ten temat nie narusza regulaminu :P

Ostatnio edytowane przez Glaurung : 02-12-2009 o 00:15.
Glaurung jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:21   #8
PrzemoOoOoO Mężczyzna
Emeryt

PrzemoOoOoO's Avatar

Miasto: Polska
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika PrzemoOoOoO
Domyślnie

Mustang ja szczerze to bym wolał paróweczki, ale tylko z "bierdronki" - tam najlepsze.
Lecz jeśli mam wybierać na kolację jajeczniczka, a na śniadanie tosty :)
Co do pytanie poniżej pokarmów ... pewnie mają własne zdanie na ten temat, lecz potrzebują kilku rad i nic więcej.

P.S: Piszę się na poranne tosty, wyślij mi priorytetem... szybko dojdzie bo blisko :)
PrzemoOoOoO jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:22   #9
skała Mężczyzna

skała's Avatar

Miasto: PL
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika skała
Domyślnie

Glau, Ty maturą to już nas nie dobijaj, ok? :p
Nie za późno już na kolację? :D
Kiedyś jak sciskałem swojego chomika to własnie mu tak oczy wychodziły...
skała jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Stary 02-12-2009, 00:22   #10
Sad_Mad

wiarygodny

Sad_Mad's Avatar

Miasto: Okolice Poznania
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika Sad_Mad
Domyślnie

Cytat:
Napisał Zawau Zobacz post
Enyłej, jak kiedyś Sad_Mad przyznał, to forum ma za dewizę, odpowiadanie ludziom 9999999 razy na to samo pytanie, bo taka ma być jego formuła. Dlatego, trzeba się pogodzić z głupimi pytaniami, jeszcze głupszymi pytaniami, i debilnymi pytaniami. Nic na to nie poradzisz, wypada tylko przełknąć i nie spinać się, bo próbować zdziałać coś w kierunku zmienienia Arachnei z przedszkola w cokolwiek innego (bardziej poważnego) to - mówiąc brzydko - rzeźbienie w kupsku
Cóż, średnio mnie tutaj pochwaliłeś. :D
Fakt jest taki, że forum to jest stworzone w zamyśle bycia "punktem startowym" w hodowli pajęczaków, dlatego też odpisywanie miliard razy na to samo nie powinno nikogo zniesmaczać.
Ogólnie wszyscy psioczący na aktualną formułę forum (pzdr Mustang :P) jednocześnie nie potrafią przedstawić sensownej koncepcji na zmianę. Albo nawet nie zmianę, przecież nie ma teoretycznie problemu, by zorganizować w jednym budynku przedszkole i szkołę wyższą. :) Naprawdę wielu jest do krytyki, ale nie ma komu wpaść na jakiś sensowny pomysł.
Osobiście nie widzę problemu, by utworzyć (na ten przykład) specjalny dział do dyskusji na tematy bardziej zaawansowane od tych w "od zaciekawienia", nie pasujące jeszcze do VIPa.
Bo to raczej w tym kierunku powinno się pójść.
Karać ludzi za powtarzające się pytania? Od wychowywania nie jest internet. ;)
Nie ma aktualnie Polskiego forum prezentującego specjalnie wysoki poziom, jeśli chodzi o pajęczaki (TCP na ten przykład aż tak bardzo się od Arachnei nie różni...).

A jeśli chodzi ogólnie o społeczeństwo... Ja o tym na trzeźwo wolę nie pisać. ;)

Edit
Prawie zapomniałem!
Tylko i wyłącznie jajecznicę! Słabo ściętą, z kiełbasą i boczkiem.
Mmmmm

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady Postowania