Witaj Nie zarejestrowany.
To forum na którym się znajdujesz jest w wersji Archiwalnej - tylko do odczytu.
Zapraszamy na nowe wydanie portalu: www.arachnea.org/serwis
Wszelkiego typu posty/tematy można pisać już w nowej wersji. Sprawdź.
Bardzo przyjemna choć młoda stronka o pajęczakach. Znajduje się tam dużo opisów, artów itp.
Poza tym, jest to chyba jedyne miejsce gdzie można znaleźć sporo ciekawych info o skorpionach w polskim necie
ale... nazwa jest beznadziejna, beznadziejna, beznadziejna.
ee tam przesadzasz :P
mi serio-nazwa się podoba :)
Cytat:
Napisał vicek9marek
Kilka fajnych artów napisanych na początek by przyciągnąć userów.
a teraz mało dochodzi? okej, może ostatnimi tygodniami nie ma aktualizacji zbyt często, ale zapewniam-to dla tego, że planowany jest gruntowny remanent ;]
Cytat:
Napisał vicek9marek
Stronka podupada....
zdziwisz się !
pzdr.!
__________________ "Widzę wciąż tak samo. -Tej nocy, zatańczymy taniec krwi, a Bestia przyjdzie do nas ze wschodem słońca."Braterstwo Wilków
Poziom lepszy niż na "innej popularnej stronie o ptasznikach" ;P Poza tym nie ma tam tak jak na w/w stronie chamstwa, cwaniactwa (ze strony "władz"), czy kolesiostwa. Ale jest i kilka problemów...
-nazwa ;P
-Layout (nie wiem czy dobrze napisałem, heh) - bolą oczy, przynajmniej mnie. Mało przejrzysty
-mała liczba ludzi
Poza tym całkiem spoko. Zaglądam czasami. Mój typ...
bestiae - jak chcę się czegoś dowiedzieć
arachnea - jak chcę się pośmiać, ponabijać z ludzi czy odreagować ciężki dzień ;P
Aha, nie wiem czy dobrze kojarzę - Michauu85 - Twardy, tak? ;P
W sumie dostałem bana tam za nic (ja nie wiem za co o.O nadal a juz długo on jest D: ). ZNacie mnie pewnie wiecie że miałem prawie wszędzie bany ^ ale zawsze wiedziałem za co a tutaj nie mam żadnego info. Przy logowaniu tylko jest napisane "
Powód: Przyjacielu, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, odpocznij, może hasła zapomnij - Oraju "
Tak więc nie mam pojęcia za co ten ban może ktoś pomoże ? :] (i nie wiem czemu pisze grubą czcionką jak mam ja odznaczoną)
Stronka może będzie się rozwijać poprzez stronę główną nie forum gdzie jest ~50 użytkowników z czego 20 to ekipa, a 30 coś czasami napisze lub pospami też bez sensu i nie tylko ja.
Fakt razi po oczach szczególnie wieczorem no ale cóż ;] Za dużo taki forów już jest o jednej i tej saamej tematyce.
Dużo osób twierdzi, że jest jakaś rywalizacja pomiędzy ******** arachneą i TCP. Nie wiem, każdy z tych serwisów jest inny i ma trochę inne cele i trochę inaczej je realizuje. Ja też mam swoje cele i osobiście mam gdzieś tego typu konflikty. Rzecz jasna, lepiej współpracować niż się kłócić :)
ja dziś konto założyłem. Zobaczę co to jest dokładniej. Póki co nazwa mi się nie podoba i troszkę Layout. Na Terrarystyce też zrobili taki oczo-wiadomo jaki.