Witaj Nie zarejestrowany.
To forum na którym się znajdujesz jest w wersji Archiwalnej - tylko do odczytu.
Zapraszamy na nowe wydanie portalu: www.arachnea.org/serwis
Wszelkiego typu posty/tematy można pisać już w nowej wersji. Sprawdź.
Nadesłane prace konkursowe przechodzą na własność organizatorów konkursu
Heh, a sądziłem że każdy kto godzi się na przejmowanie własnych prac na własność przez serwis (przynajmniej arachnea) to dupowłaz, sprzedawczyk itd. Jak to jest z Wami? Wyśmiewaliście innych, udawaliście że odchodzicie z forum podając ten argument. A teraz co? Robicie to samo, tylko pod pozorem ewentualnego wynagrodzenia wspaniałymi nagrodami. Nie piszę tego żeby Wam narobić koło dupy, tylko zastanawia mnie czy moglibyście być aż tak fałszywi (co po niektórzy).
Konkurs mega. Wziąłbym udział ale jak zwycięzców wybiera ekipa bestiae to nie mam co się wysilać.
Zespół ma tylko 30% głosów tak jak wszyscy użytkownicy forum też 30 %, ja sobie zostawiłem 40 % i nie widzę tu żadnych problemów co do przyznawania 1,2,3, miejsca :D
Taki zapis w regulaminie jest po to by też bronić praw autorskich tym bardziej że większość uczestników konkursu i tak ustalała ze mną warunki i prawa autorskie
Że jak sam widzisz nie ma się czego obawiać ;D
Ja wiem że zawsze się znajdą tacy którzy powiedzą że już dawno są ustalone wyniki konkursu, ale jakoś o to nie dbam bo to ja sponsoruje i nie byle jakimi nagrodami i też niech sobie mówią :D
Pozdrawiam i zapraszam do konkursu
:) Jesteś członkiem tego zespołu tak mi się wydaje. Ale to nie o to chodzi , tylko o sam fakt zaistnienia tego warunku a więc zgodę rządzących forum. W tym przypadku bierzesz coś ale przynajmniej bardzo dużo dajesz od siebie i to jest świetne. Jednak trochę mnie to śmieszy zważywszy że w sytuacji na arachnea dostawałem wyśmiewające wiadomości od jednego z Was za podpisanie podobnego warunku. Hehehe, szczerze dla mnie to bomba bo tylko potwierdziło się parę spraw, które zawsze powtarzałem.
Cytat:
Napisał matthieu
Że jak sam widzisz nie ma się czego obawiać ;D Ja wiem że zawsze się znajdą tacy którzy powiedzą że już dawno są ustalone wyniki konkursu
To nie ja akurat ale wiem jak to jest ;) W takim razie pomyślimy, przeczytam regulamin dokładnie, i może spróbuję zawalczyć. Mam nadzieję że zdążę. Pozdrówki
Nawet gdyby prawa autorskie w 100% przechodziły na moja własności to i tak warto!!!
Nie znajdziesz nikogo, żeby chociaż 1/2 wartości nagród zapłacił za prawa autorski
Jeśli masz jakieś wątpliwości co do regulaminu zapraszam na PW na www.bestiae.pl i zapraszam do konkursu
co jak co, ale wszelkie prywatne inicjatywy by coś się na tym Forum działo są godne podziwu.
Na www.Bestiae.plmerytorycznej artykułów o pająkach jest dużo że nie widzę problemu żeby nie miało się coś dziać , no może w skorpionach stronka troszkę kuleje ale to i tak nie moja bajka ;) www.Bestiae.pl z założenia ma być stronką dla ludzi zainteresowanych pająkami a nie dla czatu i linków typu "youtube.com" ;)
Zespół jest już jakiś czas i jakoś działa nadal ,ludzie mają praktykę i wiedzę więc nic więcej nie trzeba by stronka działała dalej
Ja już na Arachnea dosyć sponsorowałem i organizowałem konkursów i jak na razie do puki zespół będzie w takim komplecie jak jest w tej chwili nie widzę sensu sponsorować i robić reklamę nadmuchanym i zarozumiałym adminom :D
Ostatnio edytowane przez matthieu : 05-02-2012 o 21:53.